Бащата на малката Ани шокира: Не я убих, но я рязах

Ужасните спомени от убийството на 4-ри годишната Ани Борисова в Атина се съживиха днес по време на продължаващия процес относно хладнокръвното убийство на малкото дете.

По време на делото днес дядото и баба свидетелстваха, че са научили за изчезването на Ани от майката на детето, а за убийството по телевизията. Те обаче не знаели, че баща Станислав Бакърджиев е употребявал наркотици.

Шокиращи за пореден път бяха самопризнанията на бащата, който заяви, че не е убил детето, но е нарязал трупчето. Неговият адвокат заяви, че ще поиска да бъде преквалифицирано обвинението от "убийство в спокойно психическо състояние" в "смъртоносна екзекуция на непълнолетно".

Делото бе прекъснато и продължава на 6 декември.

Припомняме, че доживотни присъди за бащата на малката Ани, Станислав Бакърджиев и неговия приятел Назиф Ахмедов-Николай отсъди гръцкият съд за страшното убийство на детето, извършено на Великден 2015 година в Атина.

Майката Димитрина Борисова също бе обявена за виновна и получи 6-годишна присъда за излагане на опасност живота на малко дете. Тя обаче бе оневинена по акта за лъжесвидетелстване. Присъдата на майката е условна. Тя включва забрана за напускане на страната през този период и на всяко 5-о число от месеца да се подписва в полицията.

4-годишната Ани беше убита по особено жесток начин, след което тялото ѝ разфасовано на части и изхвърлено в боклука.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа