Бащата на Мегз управлява бизнеса на мъжа й

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри, че баща й е началник транспорт в бизнеса на половинката  й Румен Рончев.

По случая рождения ден на своя баща, Мегз публикува (типичен за нея) дълъг пост в Instagram, с който го поздрави за празника и както винаги, разкри интересни подробности за живота си.

"Ако мога да посоча две неща от детството ми, които са белязали живота ми най-много. Това са тоталното - чак до обсебване, присъствие на майка ми и болезненото отсъствие на баща ми. Баща ми караше камион, защото това е една от малкото професии в България със заплата 4-5 хиляди на месец. Искаше да мога да уча в Англия и с брат ми да имаме всичко. Аз пък си мечтаех само да изкарвам много пари, за да си бъдем всички заедно вкъщи. И когато започнах да изкарвам пари с МЕГЗ - това беше първото нещо, което исках. Но баща ми не искаше да спре", сподели дизайнерката и допълни:

"Но знаете, животът е странна приказка. Срещнах любовта. По ирония на съдбата мъжът ми се занимава с транспорт. После станаха проблемите и изведнъж аз се оказах сам сама начело на голям транспортен бизнес с камиони. Преживях най-големия шок в живота си... И познайте на кого ревнах да идва да ме спасява. Та, баща ми имаше 30 години опит в тази сфера... В онзи момент баща ми се отказа от “неговото си нещо” и със затворени очи се хвърли в най-големите си страхове заради мен... Баща ми вече не пътува. Началник транспорт е в бизнеса на мъжа ми. Всички сме си вкъщи".

Докато Рончев бе в ареста в началото на годината, той излезе със становище, че Мегз се е опитала да му открадне бизнеса , настоявайки да получи 51% дял. Малко след това, дизайнерката коментира пред медии, че приятелят й е манипулиран и настройван срещу нея от неговото семейство и близки.

В началото на май месец, Румен Рончев бе пуснат на свобода срещу 5000 лв гаранция и оттогава двамата са неразделни.

Коментари

Задължително поле