Баща намушка с нож сина си на площада на Александрово

Снимка: Архив

Раненият рейнджър е в тежко състояние

58-годишен мъж от свищовското село Александрово е намушкал във вторник вечерта с нож в корема родния си син, научи "Труд". Раненият мъж е на 35 години.

Кървавата драма се разиграла около 18 часа на 3 април на площада на селото. В злополучния ден Иван Томов и синът му Тончо се скарали люто. Бащата се напил и свадата се пренесла на центъра на Александрово.

Разгневеният родител излязъл от дома си въоръжен с огромен нож.Като съзрял сина си, се нахвърлил неочаквано върху него и с огромна ярост му нанесъл две прободни рани. Пострадалият мъж успял да се добере до къщата на баба си. Там обаче припаднал от силна кръвозагуба.

Очевидци на зверството незабавно алармирали полицията и Спешна помощ в Свищов. Първа на мястото на инцидента пристигнала полицейска патрулка, която натоварила ранения мъж и потеглила към Свищов. По пътя полицейската кола пресрещнала линейката и пациентът бил откаран в болницата в Свищов, където лекарите се борят за живота му.

Бащата е задържан.Тончо е рейнджър и е участвал в две военни мисии в Афганистан, а преди броени дни се прибрал в родното си село в отпуск. В злополучния ден баща му се напил и двамата започнали да се карат, а свадата прераснала в кървава саморазправа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право