Баща на дете би шофьор на ученически автобус в Монтана

Снимка: Архив

Млад мъж – баща на ученик в Монтана, вдигна скандал и нанесе побой на шофьор на ученически автобус в областния град. Причина за грозната сцена, разиграла се пред очите на децата, станала разправия заради буйства на сина му, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Боят се разразил в крайния квартал на Монтана „Кошарник” във вторник сутринта. Към 7,25 часа автобусът, който превозвал децата от квартала до училището, пристигнал и паркирал до спирката на улица „Одрин". Заедно с учениците на мястото чакал и 27-годишният Григор Н. Предишния ден синът на мъжа, известен в махалата като Гринго, се скарал със съученици в рейса, започнал да буйства и възпитателите го свалили.

Ядосан заради санкцията на детето му, Гринго се нахвърлил с обиди върху учителите, ситуацията се нажежила и шофьорът се намесил, за да защити педагозите. Побеснелият баща обаче скочил и върху водача и го засипал с юмруци и ругатни. На мястото бързо пристигнал патрул на МВР и съставил на нападателя акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Биячът ще бъде изправен на съд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България