Бебето на Меган и Хари получи 236 подаръка от фенове по целия свят

Още от деня, в който Меган Маркъл и принц Хари обявиха, че очакват първия си наследник, техни фенове започнаха да им изпращат подаръци за нероденото им дете. В списъкът, станал публичен днес, са включени 236 играчки, дрешки и още много и различни бебешки вещи.

По време на дългото им посещение в Австралия и Нова Зеландия миналата година, кралското семейство получи огромен брой плюшени играчки, повечето от които са коали, кенгурута и други местни животни.

"Двойката получи 97 плюшени мечета, включително 11 коали, 5 кенгурута, 4 кивита и една ехидна. В списъка има и 10 одеяла и шалове, някои от които ръчно плетени, както и бебешки чорапи, обувки и още един куп покривала и необходими вещи за новородено. Освен това, феновете им подариха и приблизително 118 книги с любими детски приказки", предадоха от The Telegraph.

Терминът на Меган все още не е известен, както и полът на бебето, но се знае, че той или тя ще се появи в края на месец април.

През последните месеци, най-верните фенове на двойката залагат на име на бъдещия кралски наследник, като от мъжките най много "гласове" събра Артур, а от женските - Даяна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица