Второ дете чакат Андрей Арнаудов и половинката му

Продуцентът Андрей Арнаудов ще става баща за втори път, съобщи неговата половинка Емануела Толева в интервю за Мариян Станков - Мон Дьо по NOVA.

"Искам да кажа, че Васко ще става батко. Това е нещо, което чакаме с голяма радост и нетърпение. Това е момент, за който и аз, и Андрей сме готови. И двамата. Защото Андрей беше готов по-рано от мен да стане баща за втори път", заяви тя. 

"Васко разбра. Искахме да изчакаме да започне лятната ваканция и той да спре да ходи на детска градина. Казахме му, докато бяхме на почивка в чужбина. След това на всеки, който срещаше, казваше: "Знаете ли, че мама има бебе в корема и аз ще съм батко?". Знаех, че ако му кажем по-рано, докато все още е на градина - ще разберат всички", разказа тя за първите трепети на момченцето им.

Емануела сподели още, че скандали между родителите ѝ са я докарали до това да се затвори в себе си и да разчита на анорексията и булимията като спасение. 

"Първоначално спрях да се храня. Това е анорексия. След това толкова бях спряла да се храня, че, като започнах да се храня - не можех да се храня. Това беше много дълъг процес...продължи години. Борба е. Това е зависимост. След това се появи булимията. Никога не е, за да си слаб. Така се научаваш да преработваш стреса. След това се чувстваш по-добре. На третата година осъзнах, че не съм добре. Научаваш се никой да не разбира за това. Става ти част от ежедневието", разкри още тя. 

За щастие проблемите са зад гърба ѝ и сега семейството очаква щастливото събитие - раждането на своето второ детенце. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес