Безплатен топъл обяд за бедни и гладни пловдивчани и навръх Трети март

Бедните и гладни пловдивчани получиха безплатен топъл обяд и навръх националния празник Трети март пред болница "Медлайн" от председателя на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан д-р Невен Енчев.

На здравния мениджър този петък асистираше 9-годишната му дъщеря Евгения, чието име в превод от гръцки означава благородна.

03032017-l2-1"С днешната си покана да ме подкрепи в кампанията "Топъл обяд" искам да й покажа, че истинският патриотизъм се проявява в грижата за хората, които преживяват трудности и да й внуша, че всеки, който има възможност, трябва да помага", заяви д-р Невен Енчев.

Като магистър по психология той счита, че възпитанието на децата е изцяло грижа на семейството, а вместо това много родители погрешно прехвърлят тази отговорност на учителите. Д-р Невен Енчев е категоричен, че ако вкъщи се изграждат духовни ценности у децата, няма как да се стигне до ужасяващи инциденти с фатален изход като този с 11-годишно момиченце, станал преди 10-ина дни в 52-ро училище в София.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони