Безплатна функционална тренировка на открито до Братската могила край Пловдив

Безплатна тренировка на открито организира тази събота от 10 до 11 часа край Братската могила в Пловдив сдружение "FunctionalFi7Army". По традиция членове на сдружението организират безплатни тренировки на открито през почивните дни, интересът към тях е огромен и всеки следващ път участниците в спорта на чист въздух се увеличават. Сдружение "FunctionalFi7Army" е с нестопанска цел и изцяло се уповава на развитието и популяризирането на функционалния фитнес като част от физическата култура за обединяване на творческите усилия на спортисти и граждани.

Участниците в провелите се досега тренировки на открито не са само млади и здрави младежи и девойки, но и представители от различни възрасти - деца и юноши, възрастни и стари хора, хора с нисък физически капацитет, с повишен здравен риск и хронични заболявания.

Основните цели на този тип физическа активност са повишаване на физическия работен капацитет и запазването му на високо равнище с напредване на възрастта, устойчивост към стреса, профилактика на социално-значимите заболявания, подобряване качеството на живот при хора с хронични заболявания, задоволяване на естетически потребности и др. "FunctionalFi7Army" са седем млади мотивирани личности, които имат за цел да запознаят обикновения човек със спорта като здраве, да развият всеки състезател независимо от спорта, който практикува, в атлет, да покажат правилния и здравословен път към изграждане на един тонизиран и продуктивен човешки организъм.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини