На 21 март 2018 да почерпят

Генков на преговори с „Локо“ (София)

Прахът на Стивън Хокинг ще бъде положен в Уестминстърското абатство

Полицията в Пловдив издирва мъж, намерил портфейл с много пари и не го върнал

Старт на ремонта на „Графа“ с финала на европредседателството Корейци искат да правят тикет системата на София

Реферите стягат редиците през уикенда

Висшето поскъпва с 12 на сто от есента По-евтино ще бъде обучението само в Софийския университет, намаленията са между 200 и 500 лева

Доналд Тръмп заяви, че може да се срещне с Владимир Путин в най-близко бъдеще

Тъмната страна на вечното дерби

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 март 2018

Язовир “Кърджали” е започнал да прелива

Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Безплатна функционална тренировка на открито до Братската могила край Пловдив

Безплатна тренировка на открито организира тази събота от 10 до 11 часа край Братската могила в Пловдив сдружение “FunctionalFi7Army”. По традиция членове на сдружението организират безплатни тренировки на открито през почивните дни, интересът към тях е огромен и всеки следващ път участниците в спорта на чист въздух се увеличават. Сдружение “FunctionalFi7Army” е с нестопанска цел и изцяло се уповава на развитието и популяризирането на функционалния фитнес като част от физическата култура за обединяване на творческите усилия на спортисти и граждани.

Участниците в провелите се досега тренировки на открито не са само млади и здрави младежи и девойки, но и представители от различни възрасти – деца и юноши, възрастни и стари хора, хора с нисък физически капацитет, с повишен здравен риск и хронични заболявания.

Основните цели на този тип физическа активност са повишаване на физическия работен капацитет и запазването му на високо равнище с напредване на възрастта, устойчивост към стреса, профилактика на социално-значимите заболявания, подобряване качеството на живот при хора с хронични заболявания, задоволяване на естетически потребности и др. “FunctionalFi7Army” са седем млади мотивирани личности, които имат за цел да запознаят обикновения човек със спорта като здраве, да развият всеки състезател независимо от спорта, който практикува, в атлет, да покажат правилния и здравословен път към изграждане на един тонизиран и продуктивен човешки организъм.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.