100 миньори са блокирани под земята в косовска мина

Сърбия обеща на България пречиствателна станция край Босилеград

Русия загърбва Съвета на Европа

10 години затвор за 75-годишна турска журналистка, публикувала секретен документ

Мъжът, посегнал на униформен в София: Полицаят падна сам

Учебните занятия в област Стара Загора се възобновяват на 23 януари

Елена Йончева: Обвинението, че съм била финансирана по престъпен начин, е абсурдно

Стотици бойци на ИДИЛ се предадоха на САЩ, прехвърлят ги в американска военна база

„Барса“ взе играч, страдащ от секс контузии

Роналдо: Измамник съм

Всеки играч на среща с Дерменджиев

Зала „Скаптопара“ с ново и модерно осветление

Ева Майдел: Евродепутатите от ГЕРБ няма да позволим да има две категории европейци в ЕС Комисията за вътрешен пазар и защита на потребителите в ЕП гласува двойният стандарт в стоките да бъде наказван

Организират протести заради нападението над фелдшер в Горна Оряховица Инициатори са местни младежи

Изправят на съд непълнолетен за убийство на друго момче

Безплатни очни консултации в община „Родопи“ от 9 до 30 май

Безплатни очни прегледи и консултации за жителите на селата от Община „Родопи“ от 9 до 30 май организират лекарите от отделението по очна хирургия във верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив.

Линейка, оборудвана със съвременна апаратура – тонометър за измерване на вътреочното налягане, микроскоп за оглед на преден и заден очен сегмент и специален апарат за визуализация на заден очен сегмент, ще посети последователно Белащица (9 май), Ягодово (10 май), Крумово (11 май), Брестник (12 май), Цалапица (15 май), Кадиево (16 май), Оризари (17 май), Храбрино (18 май), Устина (19 май), Брестовица (22 май), Първенец (23 май), Марково (25 май), Златитрап (26 май), Браниполе (29 май).

За удобство на жителите прегледите ще се извършат в пенсионерските клубове и в кметствата по селата в подготвени за целта помещения, като при нужда пациентите ще бъдат насочвани за допълнителни диагностични действия и хоспитализация. Три седмици ще продължи съвместната благотворителна кампания на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан и кметство „Родопи“.

Тя ще приключи на 30 май, когато консултации за служителите на общината ще се проведат в Пловдив в сградата на администрацията. Близо 24 000 жители от община „Родопи“ ще имат възможността безплатно да се консултират с водещи специалисти в страната.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.