Безплатни прожекции на хитови детски филми всеки уикенд в Пловдив

Безплатни прожекции на хитовите и най-гледани анимационни продукции през последната година предлага петото издание на Детския филмов фестивал в Пловдив. Всяка събота и неделя от 4 февруари до 19 март малчуганите под 12 години ще могат да гледат безплатно любимите си герои по време на 60 прожекции от 11 и 13 часа в първа зала и от 11.30 и 13.15 часа във втора зала на „LUCKY – Дом на киното“ в Дома на техниката.

Безплатните пропуски за деца се получават след 10 часа в деня на прожекциите от касата на киното, където ще се продават и билети за възрастни по 4 лв. Афишът включва специално селектирани 3D и 2D детски филми, дублирани на български език. „Овца или вълк“, „Норм – Полярният мечок“, „Добрият великан“, „Маша и мечокът: най-смешните епизоди“, „Балерина“, „Робинзон Крузо“ и трите серии на руската продукция „Снежната кралица“ са само част от заглавията, които ще предложи програмата на кинофеста на най-малките зрители в 7 поредни уикенда.

Куп изненади ще очакват децата във фоайето на киното преди самите прожекции – филмовата героиня Елза от „Замръзналото кралство“ и забавният Мистър Инглиш ще играят и ще се снимат с всички малчугани. Конкурс във Фейсбук за „най-харесвана“ снимка пък ще осигури на един от зрителите специална награда, съобщиха организаторите. Те допълниха, че над 27 000 души са гледали филмите от детския кинофестивал в досегашните му 4 издания от 2013 г. насам.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.