Безплатни топки „Микаса“ за волейбола и баскетбола

Водещият японски производител на спортни топки „Микаса“ ще продължи да предоставя безплатно голямо количество от своите изделия на български спортисти, информира представителят на компанията у нас Любо Ганев. Федерацията по волейбол получава по 1035 топки на година на стойност около 65 000 лева. За преподписването на договора за следващите две години от Япония у нас пристигна специално Томонари Отаке, мениджър за продажбите на европейския пазар.

„Направихме предложение и към федерацията по баскетбол да дадем безвъзмездно топки „Микаса“ на абсолютно всички клубове, без да искаме нищо, освен да играят с тях“, разкри Любо Ганев. Той заяви, че топките на японската марка се използват в някои от европейските шампионати по баскетбол и също в престижни състезания по водна топка. Всички български клубове по волейбол, баскетбол и водна топка имат възможност да получават стоките на почти заводски цени, за да могат да си позволят качествени продукти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.