Безработни крадат лади наред, хванаха ги

Двама безработни, специализиране в крадене на лади, са били заловени от полицията. Това е станало в резултат на съвместните действия на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас, служителите от Първо, Второ и Четвърто Районни управления.

Заловеният автоджамбазин е с инициали Е.Д., има и съучастник. Двамата били с начално образование, не им се работело и избрали рисковата „професия“ на автокрадци. Е.Д. е криминално проявен, с богато досие откъм обири, съобщават от ОД на МВР.

Той и аверът му се насочили към крадене на лади, поради това, че да отвориш такъв автомобил е много лесно. Цатова крадците избирали за поле на действие не само тъмни улички, но и паркинги в Бургас, от които отмъкнали пет лади. За периода от 11.11.т.г. до 14.11.т.г. същите отнели от ул. «Ивайло» л.а. «Лада 2105», с бургаска регистрация, собственост на 55 годишен бургазлия. Два дни по- късно се появили на паркинга пред бл. 6 в к-с «Славейков» и отмъкнали л.а. «ВАЗ 2107», с бургаска регистрация, собственост на 64 годишен бургазлия. След седмица от паркинг, разположен на бул. «Демокрация» № 98, подкарали л.а. «ВАЗ 2105», с бургаска регистрация, собственост на 66 годишен мъж. Последвали още два обира, но в крайна сметка устремът им бил спрян от ченгетата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. а какво се е случило с ладите

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.