Без блясък ЦСКА би с 2:1

 

ЦСКА надви с 2:1 последния в Първа професионална лига „Монтана“. Младият нападател Кирил Десподов се отличи от „червените“ с гол и асистенция, а резервата Петър Атанасов реализира почетното попадение за гостите в самия край на мача.

Нападателят Кевин Меркадо откри головата си сметка за столичния гранд след трансфера му през зимата. За домакините това бе първи допуснат гол на стадион „Българска армия“ от 27 ноември, когато тимът направи 1:1 с „Верея“. Успехът на ЦСКА над „Монтана“ бе 8-и пореден на ниво шампионат от 2010 година насам.

Победата за „армейците“ можеше да бъде далеч по-изразителна, ако не бяха многото пропуски пред вратата на Евгени Александров.

За това призна и самият треньор на „червените“ Стамен Белчев: „Заслужена победа, но имам претенции към играчите. Хубавото е, че създаваме много положения, но лошото е, че не успяваме да ги реализираме. Може би имаше и леко подценяване, което не трябва да го позволяваме. При статичните положения загубихме тотално единоборствата с „Монтана“. Дадохме шанс на някои играчи, които по-рядко играха до момента. Не съм очаквал чудеса, но има какво още да се подобрява.“

Наставникът на гостите Атанас Джамбазки изрази съмнения около головете на домакините.

„Мисля, че ситуациите преди попаденията на ЦСКА са малко дискусионни – на свой ред коментира треньорът на „сините“. - Трябва да видя повторенията, но дочух, че има съмнения за засада.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ