Швейцарският курорт Цермат е блокиран заради повишена лавинна опасност

Повече момчета според поверието в „Дева Мария“

Броят на жертвите на пожара в Прага нарасна на 4

Учени създадоха карта на движението на мисълта в мозъка

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 22 януари 2018

Най-интересните изложби по света тази пролет

Похитител платил такси с пръстени на жертвата си Отвлечената ядосала бандита, че не му дава пари на заем

Министър Красимир Каракачанов за инцидента със самолета “Спартан”: Вторият пилот се е обучавал за първи

Публикация на турски език в профила на Радев (обзор) Има препратка към сайт за бързи кредити в южната ни съседка

Караянчева поздравява всички шефове на европейски комисии Форумът ще се излъчва на живо в интернет

ГЕРБ уличиха в лъжа БСП преди вота (обзор) Митниците и ДАНС спрели теч за милиарди още през 2016-та

НСО и хакерите

САЩ призоваха Турция да прояви въздържаност в Сирия

Сняг, студ и лед – опасно време в 19 области

Бяла мида и рапан спасяват риболовния сезон Слаб улов тормози хората по Черноморието

Без вода в част от София днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 10 ноември 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. “Самодивско изворче“, жк. „Разсадника – Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Самодивско изворче“, от ул. „Алеко Туранджа“ до бул. „Възкресение“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Самодивско изворче“ пред бл. 26.

На 10 ноември 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. “Княз Александър Дондуков“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стара планина“, от ул. „Дунав“ до бул. „Васил Левски“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стара планина“ №17.

На 10 ноември 2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. “Сливница“, жк. „Люлин“ 9, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Сливница“, от ул. „Беравица“ до ул. „Годеч“, ул. „Ветрен“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Минск“.

На 10 ноември 2016 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на старо сградно водопроводно отклонение на ул.“ Никола Пиколо“, вилна зона „Симеоново – Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Златен век“, от ул. „Васил Попович“ до ул. „Проф. Боян Ничев“, ул. „Иван Богданов“;
по ул. „Симеоновска“, от ул. „Горска ела“ до ул. „Златен век“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Симеоновска“ ъгъла с ул. „Проф. Боян Ничев“.

На 10 ноември 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. “Иван Чушков“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Иван Чушков“, от ул. „Рилска обител“ до ул. „Бесарабия“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Чушков“ №11.

На 10 ноември 2016 г. (четвъртък), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Янко Вельов“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. “1-ви май“, ул. „Янко Вельов“, ул. „Ботевградско шосе“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството.

На 10 ноември 2016 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградни водопроводни отклонения на ул. „Староселска“, ул. „Нов градец“, ул. „Рояк“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”:
от 9:00 до 17:00 часа
по ул. „Рояк“, от ул. „Калач“ до ул. „Сините камъни“;
ул. „Нов градец“;
по ул. „Староселска“ от ул. „Димитър Гущанов“ до ул. 254.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Рояк“ ъгъла с ул. „Арда“; ул. „Лавандула“ ъгъла с ул. „Нов градец“; ул. „Димитър Гущанов“ до фирма „Полмо“.

На 10 ноември 2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомер на бул.“ Цветан Лазаров“, жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Цветан Лазаров“ №113, сграда на фирма „Роса“ на бул. „Цветан Лазаров“, бул. „Цветан Лазаров“ №10А .
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Хайделберг“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.