Руски изтребители тренираха въздушен бой в стратосферата

Фейсбук: Социалните мрежи могат да са опасни за демокрацията

Започва Световният икономически форум в Давос

Вулкан изригна в японски ски курорт, 15 души са ранени

Тръмп подписа закона за финансиране на правителството Това слага край на 3-дневната финансова блокада

Франция и Германия подписаха резолюция за сътрудничество

9 жертви след стрелба сещу християни в Дамаск

Ясно и слънчево ще е времето днес

82% от богатството в света отива при 1% от населението

Майка с бебе в ръце пропадна в улична шахта в столичен квартал

Агресия в дом за деца с увреждания в Габрово

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 23 януари 2018

Правят сергиите в Слънчев бряг еднакви

15-километрова опашка на ГКПП „Капитан Андреево“

Броят яхтите на българи в Гърция Удрят схемите за укриване на налози при транзит

Без вода остават някои части на столицата на 9 март

Снимка: Архив

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 март. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.
На 9 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Александър Паскалев“ жк. „Младост“ 4, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Нов ден“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „д-р Атанас Москов“, ул. „Димо Дичев“, бл. 411, бл. 412, бл. 413, бл. 414.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до магазин „Фантастико“.
На 9 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Уилям Гладстон“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Уилям Гладстон“, от ул. „Самуил“ до бул. „Витоша“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Уилям Гладстон“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.
На 9 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Осогово“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Осогово“, от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. св. Кирил и Методий“;
по ул. „Св. св. Кирил и Методий“ от ул. „Шар планина“ до ул. „Осогово“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Осогово“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.
На 9 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Георги Златарски“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Христо Вакарелски“, ул. „Проф. Христо Данов“, ул. „21 век“, ул. „Димитър Страшимиров“, ул. „Проф. Георги Златарски“, ул. „Акад. Йордан Трифонов“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Христо Вакарелски“ до бл. 3.
На 9 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Зайчар“ жк. „Зона Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Димитър Петков“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Константин Величков“, ул. „Добри Желязков“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Петков“ ъгъла с ул. „Д-р Калинков“.
На 9 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на връзки на новоизграден уличен водопровод на ул. „Николай Хрелков“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Лотос“, ул. „Гръстниче“, ул. „Синьото езеро“, ул. „Дон“, ул. „Подлозище“, ул. „Лозище“, жп линия София – Перник.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Хрелков“ ъгъла с ул. „Еделвайс“.
На 9 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на битова канализация и реконструкция на уличен водопровод на ул. „Спортист“ с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Спортист“, от ул. „Стара планина“ до ул. „Реката“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спортист“ ъгъла с ул. „Стара планина“.
На 9 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Полк. Стойно Бачийски“ кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Княжевска“, от ул. „Стефан Пешев“ до ул. „Кореняците“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полк. Стойно Бачийски“ ъгъла с ул. „Княжевска“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.