БСП напуска парламента

Издирват 19-годишен младеж от ромския квартал за убийството в Кюстендил

Известният сръбски певец Шабан Шаулич е загинал в катастрофа

Модерен автополигон изграждат в Горна Оряховица Инициативата е получила одобрението на местната власт

Мащабна операция за обезвреждане на бомба от Втората световна война в Париж

Автобус и тролей се удариха на Орлов мост в София

Знакова сграда ще приюти социални институции

Рязко увеличаване на децата, извършили противообществени прояви в Търговище Кражби и повреждане на обществено имущество са основните прояви

Удостоиха с грамота единственото приемно семейство в Ресен Повод бе Международният ден на спонтанните актове на доброта

Георги Дерменджиев: Напълно наясно съм защо „Левски“ няма трофей 10 години

Причината за сбиването пред заведение в Кюстендил не е етническо напрежение Към момента са задържани 8 души

Джип на военна полиция катастрофира край Шумен

Джамбазки към Борисов: Не превръщайте лицемерието на БСП в героизъм

Разтуриха ромски бивак в Бургас

Кюстендил е блокиран от униформени

Без инциденти и задържани мина националистическият протест в София

Снимка: Цветан Томчев

Без инциденти и задържани приключи протестът на националисти срещу нелегалните мигранти в столицата. Десетки се събраха близо до църквата „Света Неделя“ и поискаха държавата да се намеси активно и да прекрати престъпността, извършвана от бежанци.

Исканията на националистите са за закриване на домовете за бежанци у нас, транспортиране на нелегалните мигранти до държавите, от които са дошли и по-сериозни мерки на полицията в местата, където има струпване на чужди граждани, като районът около „Лъвов мост“ в София и градовете в Югоизточна и Северозападна България, информира БНР. Преди близо месец участниците в протестите решиха да създадат и граждански патрули, които да обикалят именно такива райони.

Участниците в тазвечерното шествие извадиха данни за престъпления и за засилена престъпност в районите около Централна гара в столицата. Според тях автори на тези престъпления са нелегални мигранти, които са дошли в София.

Един от организаторите на тазвечерната проява Благовест Асенов съобщи:
„Ние винаги имаме само една и съща цел, когато излизаме срещу нелегалните мигранти – да изчистим този район на „Лъвов мост“, защото това вече е симптом. Симптом за това, което ще стане с цяла България. Ние виждаме тук срастване на полиция, на политици, на всичко в едно. Ние сме си поставили за цел да изчистим „Лъвов мост“. Ако изчистим него, ще изчистим и България. Ако „Лъвов мост“ падне в ръцете на ислямистите, то значи, че ще падне и България“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Лъвов Мост, едно приятно място за разходка и живеене е превърнат в клоака и кенеф и правит. прави НИЩО да върне предишния облик на Моста и квартала около него. Хората вече ги е страх да се прибират там, особено в по-късните часове. Позор. Какво става какво правят новите “ръководещи“ на България?? Няма промени. Или няма нови хахах облякъл се Илийка и пак в тийка:)))

  2. От тошово време лъвов мост бе мястото отдето тръгваха модернопреградските цигани към цум…

  3. Разбира се, че Лъвов мост винаги е бил приятно място за разходки и разговори с възпитани дами. Допреди 20 години свирките вървяха по 5 лева. Но от известно време цените се дигнаха с малко. Сега и хигиената е по добра. Трипер вече не се хваща от въздух. Има и сериозно управление на МВР. Няколко банкомата, ако закъса човек за пари да може да си плати масрафа. Циганките говорят добре немски и френски. Някои са практикували занаят във Франция, но поради напреднала възраст се преместили на моста, че им остават още години до пенсия. Въобще Патриотите, както сега им викат, правилно са се насочили. Нали ще идват на власт.

  4. Разбира се, че правителството може още много да направи за обучение на младите кадри, които напират на Моста. Освен знаене френски език и компютри, дамите трябва да носят и фискален апарат за издаване на фискален бон. Площадът трябва да намери място за здравно заведение, което да извършва редовни прегледи на работещите по Моста. И не на последно място Данъчна агенция за редовно отчитане на приходите и ДДС-то. Всичко това трябва да залегне в новия бюджет. Така ще стане по-лесно достигане 300 лева минимален праг на пенсиите.

  5. Заглавието на матряла е изключително подвеждащо, да се чете „патриотичен“, а не „националистически“, ама трудоваците знаем са поддръжници на политическата коректност. Още не са се усетили, че от Вашингтон вече вее друг вятър!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.