Белият заек спечели конкурс за грим

Бойка Младенова и нейният модел в образа на Белия заек станаха любимци на публиката

Проведе се 37-мото изложение Арена на красотата

Модел в образа на заека от книгата на Луис Карол „Алиса в Страната на чудесата” спечели конкурса за топ гримьори на 37-то издание на международното изложение „Арена на красотата“, проведено 21 до 23 октомври в „Интер експо център“.

Най-зрелищното събитие в програмата безспорно бяха състезанията за гримьори. Безапелационен победител в категорията „Сценичен грим” стана Бойка Младенова, а нейният модел в образа на Белия заек от „Алиса в Страната на чудесата” стана любимец на публиката. Тази година участие взеха 23-ма гримьори, които премериха сили в две категории: сценичен грим на тема герой на Тим Бъртън, и бюти грим на тема булчински грим, където първа стана Велина Борисова.

Над 4500 бяха посетителите и участниците в програмата на тазгодишното изложение. Бяха представи повече от 220 български и чуждестранни марки.  Посетителите наблюдаваха и участваха в над 100 демонстрации на най-новите практики и технологии в сферата на красотата и здравето.

Имаше и винтидж шоу за ретро прически, както и надпревара за дизайн на нокти и маникюр с пет категории и пет победителки: Биляна Георгиева, Мария Ангелова, Елена Василева, Райка Павлова и Анелия Демирева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл