Бензинови бесове със Скалата и Стейтъм

Идрис Елба играе злодей

Филмът е част от света на “Бързи и яростни”

Продуцентите на филма се надяват на солидни постъпления

Дуейн “Скалата” Джонсън и Джейсън Стейтъм са релефните звезди на “Бързи и яростни: Хобс и Шоу”. Жанровата тупалка е част от света на “Бързи и яростни”, но се фокусира само върху техните два персонажа и е опит за разширяване на споделената вселена на автомобилната екшън сага. В “Хобс и Шоу” бензиновите бесове отключват огнен спектакъл с аромат на изгорели гуми.

Във филма Люк Хобс и Декард Шоу, изиграни от Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм не могат да се понасят, но трябва да работят заедно, за да спрат лошия Брикстън, изигран от Идрис Елба. Ключови изяви имат сестрата и майката на Шоу, изиграни от Ванеса Кърб и Хелън Мирен.

Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между Хобс и Шоу, не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в “Бързи и яростни 7”. Сега е време за техния дебютен екшън дует.

След осем филма от сагата, докарали световни приходи от близо 5 милиарда долара, продуцентите се надяват на солидни постъпления. Действието по цялото земно кълбо - от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния пущинак на Чернобил до екзотичната красота на Самоа.

Режисьор на “Бързи и яростни: Хобс и Шоу” (“Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”) е Дейвид Лийч (“Атомна блондинка”, “Дедпул 2”), по сценарий на архитекта на поредицата “Бързи и яростни” Крис Морган (той е отговорен за шест от осемте филма до момента и предстоящия девети). В ролите са Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби, Ейза Гонзалес, Еди Марсън, Тереза Махоуни, Джо Аноаи и др.

Коментари

Задължително поле