Бенсу Сорал отлага забременяването

„Сега съм лице на модна марката и не мога да си позволя да забременея“, заяви пред турския канал Kanal D красивата актриса, която българските зрители ще запомнят от силната й роля на Мелек в турски сериал "Вътрешен човек".

В момента Бенсу няма планове за нови филмови проекти, но не че съпругът й Хакан Баш я ревнува от екрана, а защото все още не е попаднала на сценарий, който да я заинтригува. "Ако имам добро предложение ще приема. Слуховете, че Хакан не иска да играя в сериали е пълна глупост. Мъжът ми е моята най-голяма подкрепа по този въпрос, ние заедно разглеждаме проекти и вземаме решения. Нямам правила относно работата, но, разбира се, всичко трябва да е в границите на приемливото."

Относно въпроса, няма ли намерение да стане майка, Бенсу отговаря: "Разбира се, че искам бебе. Много обичам деца, но за всичко си има своето време. Сега съм лице на турската марката за дрехи "Koton" и трябва да внимавам за фигурата си. Но, дай Аллах, ще имам дете."

В края на август в Истанбул се състоя великолепната сватба на известния строителен предприемач Серян Гентчоглу и Мина Екинджи. Сред поканените знатни гости беше и Бенсу Сорал, която носеше рокля от дизайнерката Тувана Буюк Чинар и сподели снимки на страницата си в Instagram. Всички бяха заслепени от красотата и тоалета на актрисата.

Съпругът й купи скъп апартамент в Ню Йорк

Междувременно турският таблоид Takvim писа, че Бенсу Сорал и Хакан Баш, които отдавна планират да се преместят да живеят за известно време в САЩ, са на път да сбъднат мечтата си. Хакан Баш се сдобил с нов петстаен апартамент в Ню Йорк в района на Гринуич. Колко точно струва въпросното жилище, не е известно, но цената на стандартен апартамент в този престижен район е 11 милиона долара.

Според журналисти, Хакан възнамерявал да продължи образованието си в САЩ и след това със съпругата си да се върнат отново в Истанбул. Той е един от най-богатите бизнесмени в Турция и е включен в списъка на турския Forbes. Хакан Баш беше един от основните спонсори на сериала "Вътрешен човек", в който Бенсу се превъплъти в една от главните роли.

Всъщност тя е сестра на известната турска актриса Ханде Сорал, която пък е омъжена за актьора Исмаил Демиржи (Кеманкеш от „Кьосем“). Бенсу има и брат близнак - Бедирхан Сорал, който също е публична личност – известен модел и начинаещ актьор с амбиции да пробие като сестрите си.

Самата Бенсу никога не е мечтаела да се снима в киното и в сериали. Тъй като е завършила Графика, искала да е художник. "След като сестра ми Ханде стана актриса и пред мен се откри този път", споделя в интервю Бунсу и разказва че мениджърът на сестра й, който сега е и неин агент, я навил да се пробва пред камера.

Първата си роля Бенсу Сорал получава още на 17 години, превъплъщавайки се в образа на Армаан в сериала „Малки жени“. Там си партнира със сестра си Ханде, която е с главна роля и с голямата турска актриса Айшегюл Гюнай (Султан от „Сезони на любовта“ Айтюл от „Сега и завинаги“).

Бенсу обаче признава, че "Вътрешен човек" е сериалът, който ѝ носи широка популярност и помага да излезе от сянката на сестра си. За превъплъщението си в образа на адвокатката на мафията и дъщеря на Джелял Касапина, актрисата печели наградата в категорията Изгряваща звезда на 42-рите Награди „Златна пеперуда“ - най-престижните в Турция що се отнася до кино и сериали.

През миналата година Бенсу започва да се снима и в игралното кино, а има амбиции да се пробва и в театъра. Макар и да няма актьорско образование, актрисата е твърде убедителна на екрана и продължава да печели обичта на зрителите.

Коментари

Задължително поле