Бербатов връчва купата на победителите в турнира "Данониада"

На 8 юни 2019 в НСА ще се проведат финалните мачове в тазгодишното издание на детския футболен турнир „Данониада” 2019, между отборитефиналисти в четирите зони.

В решаващите срещи, които ще определят националния победител, ще се състезават отборите на ФК „Литекс” (Ловеч),ФК„Дунав” (Русе), ФК „Сините камъни” (Сливен), ФК „Локомотив” (Пловдив), ОДК - Варна, ФК „Черноморец“ (Бургас), ФК „Славия” (София) и ФК „ЦСКА” (София).

Мачовете ще бъдат отворени за публика от 10:00 ч. на 8 юни, а последният и най-важен двубой в „Данониада” започва в 13:00 ч. Церемонията по награждаването е в 13:45 ч. Димитър Бербатов - патронът на турнира - ще връчи купата на победителите.

Победителят във финалната фаза на „Данониада” 2019 ще се състезава във футболния турнир за международната купа “DANONE NATIONS CUP“, която тази година ще се проведе в Барселона (Испания) – “родното място” на компанията DANONE. По едно и също време ще бъдат организирани две паралелни надпревари - за отборите победители от 2018 и от 2019 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ