Бербатов едновременно в няколко града

Fulham's Bulgarian striker Dimitar Berbatov (L) vies with Stoke City's Dutch defender Erik Pieters (R) during the English Premier League football match between Fulham and Stoke City at Craven Cottage in London on October 5, 2013. AFP PHOTO/GLYN KIRK RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications / AFP PHOTO / GLYN KIRK

Феновете на футбола полудяха около новината, че Димитър Бербатов е в Англия, за да преговаря с мистериозен местен отбор. Най-горещо е в Туитър, където в рамките на около час се появиха спекулации, че нападателят е на летище в Шотландия, в Ливърпул и на базата на "Уест Хем".

Фен на "карамелите" призна, че е забелязал българина в града на Бийтълс и побърза да допълни шеговито, че се надява да е на преговори с "Транмиър Роувърс", а не със "сините".

 

Друг профил на "Туитър" пък съобщи, че бившият играч на "Манчестър Юнайтед", "Тотнъм" и "Фулъм" е желан от "Рейнджърс", а друг подкани "Мидълзбро" да предложи договор на опитния футболист.

Привърженик на "Лийдс" пък писа директно на "станата" на мениджъра Гари Монк с надеждата специалистът да подсили тима от Чемпиъншип с опитния голаджия.

Все още не е ясно обаче кой клуб на Острова в действителност желае да привлече Димитър Бербатов, а по тази тема мълчат и местните таблоиди, които се позовават единствено на появилите се по-рано днес информации, че таранът е между "Уест Хем", "Нюкасъл" и "Астън Вила".

Бербатов не е обвързан със затварянето на трансферния прозорец на Острова, тъй като е свободен агент и може да подпише по всяко време. Освен напредналата възраст, в която той се намира, бившият национал на България има и едва 10 двубоя през изминалата 2016 година. За последно той игра в ПАОК, Гърция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят