"Берое" вече не е №1 на Стара Загора

"Берое" вече не е отбор №1 на Стара Загора. Дебютантът в елита "Верея" нанесе пореден удар и спечели градското дерби с 1:0. Герой в тима на треньора Александър Томаш е тъмнокожият Амаду Сукуна, който вкара единствения гол още в 16-ата минута. Във втория кръг на първенството нападателят се разписа за същия резултат и срещу ЦСКА. Странно на трибуните имаше съвсем малко привърженици на "Берое", който от десетилетия е местната футболна гордост.

С идването на треньора Ферарио Спасов ситуацията при "заралии" не се подобри. "Берое" е в серия от пет поредни мача без успех, от които само два са равенства. От своя страна "Верея" не познава загуба вече в шест двубоя. Тимът води с четири точки пред "Берое" в името на честта на Стара Загора.

"Намираме се на позиция, която не отговаря на традициите на "Берое" - каза Спасов. - Освободените футболисти през зимата може да са много повече от седем. Доста неща са объркани при селекцията. Ние сме длъжници на всички, които обичат "Берое". Отново лъсна старата ни слабост - не вкарваме голове."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ