Бесарабката Лилия напуска „Фермата“?

Очаквано за мнозина, тазседмичната дуелистка във „Фермата“ - сприхавата Христина, реши да избере за свой опонент бесарабския музикален славей Лилия. Въпреки че на церемонията тя обяви, че не подценява емигрантката, за никого не остана съмнението, че това решение е породено от убедеността на софиянката, че ще се справи лесно с нея на битките.

Самата Лилия също не беше изненадана, че Христина се спря именно на нея. Талантливата певица е наясно, че всички я смятат за слаб играч и избирайки нея за опонент се опитват да си осигурят една доста по-лесна и бърза победа.

Фермерът на седмицата Александра не скри тъгата си от избора на Христина и дори лично сподели на Лилия, че изпитва вина, че я поставя в подобна позиция. Филоложката заяви, че много вярва в силата на бесарабката и че трябва да заложи повече на точки от алманаха, защото Христина там не е силна. За да докаже още повече подкрепата си към Лили, Алекс й подари и свое герданче, което да й носи късмет. Разбира се, този жест повлия емоционално на певицата и тя се разплака.

Въпреки преимуществото, което Христина има във физическата си подготовка, всички фермери се надяват, че Лилия ще ги изненада приятно с представянето си на дуела и ще я елиминира от играта. Христина беше посочена от Александра за дуелист именно с тази цел – за да се осигури спокойствието на стопанството, в което софиянката е основен дразнител.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл