Бианка Ченсори се срамува да ходи гола

Дизайнерката изглежда е забравила полата си.

По решение на рапъра Кание Уест жена му сваля все повече дрехи от себе си

Баща ѝ се опасява за нейното психично здраве

Познати на Бианка Ченсори, младата съпруга на рапъра Кание Уест, и най-вече нейният баща, са сериозно обезпокоени за психичното ѝ здраве. След сватбата си с бившия мъж на Ким Кардашиян тя е изпаднала изцяло под неговото влияние и безропотно се облича по начин, който той ѝ диктува. А това означава - във все по-оскъдно облекло. Някога успешната австралийска архитектка и дизайнерка от италиански произход се появява на публични места в ултракъси или напълно прозрачни рокли и гащеризони, под които изобщо не носи бельо, а понякога е само по чорапогащник, без пола.

Уест, за когото е известно, че страда от биполярно разстройство, очевидно напълно е обсебил младата жена. Впрочем, той направи същото и с Ким Кардашиян, като изхвърли нейния гардероб и я облече изцяло по свой вкус.

Бианка Ченсори опитва да прикрие срамотиите си с телефон.

В началото тоалетите на Бианка шокираха, сега предизвикват усмивка, но и съмнение, че тя е в опасност. Приятелите ѝ са убедени, че е изпаднала в зависимост или още по-лошо, че Кание Уест я принуждава насила да издевателства над себе си по този начин. Известно е, че рапърът контролира всички действия на жена си, избира дрехите и ѝ поръчва храна. Той забранява на Бианка да носи панталони. Освен това не позволява използването на социални мрежи, така че тя да не може да комуникира с външния свят и евентуално да поиска помощ. Самият Кание обяснява, че се опитва да предпази жена си от негативни коментари.

Бащата на Бианка е бесен и иска да спаси дъщеря си от психически нестабилния ѝ съпруг, който напълно я контролира и не ѝ позволява да общува със семейството и приятелите си. Между другото, Лео Ченсори и неговите двама братя са известни в Австралия като криминални типове във връзка с мафията... Докато близките се опитват да изтръгнат момичето от ръцете на тиранина, то продължава да показва на света това, което не всеки смее да покаже на съпруга си в спалнята.

Появата на Бианка по мушама и чорапогащник вбеси баща ѝ.

В същия момент има коментари, че Бианка и Кание работят в тандем и заедно измислят нейните тоалети, а за създаването им се грижи цял екип дизайнери. В такъв смисъл тя изобщо не е в опасност. С това не са съгласни експерти по разчитане на жестовете, анализирали снимки и видеа от голите ѝ разходки на улицата.

“Момичето явно не е спокойно. Ако нарочно беше избрала такива тоалети, щеше да е уверена в образа си, да се гордее с него и да гледа самодоволно на околните. Но тук виждаме съвсем различна реакция. Тя няма никакво самочувствие, освен това се чувства неудобно, но Кание, напротив, върви с размах, сякаш е господар на положението”, казва един от анализаторите.

На неотдавнашна снимка се вижда как Бианка, изненадана от папараци, учудено е сбърчила вежди, ъгълчетата на устните ѝ са отпуснати, а едната ѝ ръка, държаща телефон, се опитва да прикрие интимното ѝ място в израз на срам. “Забележете, че и двамата крият погледа си, сякаш се срамуват от нещо. После Кание оправя чатала си - това също е неувереност в себе си.

Той сякаш се крие от света, дори носи ръкавици на ръцете си, а нея я излага на показ, опитвайки се да отклони вниманието от себе си. Малко вероятно е тя да го прави доброволно, страхува се от него”, продължава коментара си експертът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица