Бившата на Фарук от "Завинаги" превзела дома му, той завежда ново дело срещу нея

Познаваме Йозджан Дениз от доста сериали, излъчвани у нас, сред които "Завинаги", (в ролята на Фарук) но и от новините покрай личния му живот, който е твърде динамичен. Преди време Йозджан се разведе само 15 месеца, след като си каза "да" с 21-години по-младата от него Фейза Актан. Уви, отношенията им не свършват с решението на съда, пише турският вестник "Сабах".

Преди часове стана ясно, че актьорът ще трябва да води нова битка с бившата си жена - тази за дома му. Въпреки че съдът реши имението на Йозджан да остане за него, Фейза Актан отказва да напусне имота. 

Парадоксът тук е, че сега Йозджан ще трябва да води ново дело срещу бившата си съпруга, с което евентуално да я изгони от дома си. Така черните облаци над актьора стават все повече и повече.

Само преди седмици той успя да осъди своя бивша приятелка, която в национален ефир заяви, че той е бисексуален и се е оженил за Актан само защото имат дете. Преди дни пък жена се оплака, че е преследвана от актьора, и настоя органите на реда да вземат мерки. По време на развода Фейза е поискала издръжка от 15 млн. лири годишно. 

Впоследствие с Йозджан са се договорили на 50 хил. месечно, а според турското законодателство бившият съпруг трябва да изплаща издръжка на жената, докато тя не се омъжи повторно. Така Фейза няма никаква изгода да сключва нов брак. Според постановлението на съда тя получава още жилище и автомобил.

Ако Фейза вече изглежда като "лошата", тук е мястото да споменем, че Йозджан е известен и с това, че винаги е изневерявал на половинките си. Твърди се, че дори е изневерил на бившата си съпруга, докато е била бременна. И има доказателства за това - видео от охранителни камери на хотел.

Коментари

Задължително поле