Утре откриват новите 24 км от магистрала „Струма“ между Кресна и Сандански (СНИМКИ)

Дигитална рецепта за успех Чудната история на Чудомир Моневски - от раздавач на туристически брошури до бизнес лидер за 2018 г.

Президентът Радев: Откриването на посолство на Йордания у нас ще укрепи връзките между двете държави

Президентът Радев: Йордания е перспективен партньор за разширяване на българския износ към региона на Близкия Изток

Шофьор блъсна столичен полицай и избяга, униформеният е в болница Извършителят се издирва, автомобилът му е открит изоставен в района на „Студентски град“

АПИ към шофьорите: На път само с автомобили, подготвени за зимни условия

Откриха сериозни нарушения в две столични психолаборатории

Цветан Цветанов: Няма община, която да не е получила целеви средства

Над 160 снегорина чистят пътищата в София

Цветанов: Ако президентът иска да говорим за избори и Изборен кодекс, нека първо каже как е финансирана кампанията му

Румен Овчаров: Целта на подновяването на енергийната стратегия на България е да бъдат гарантирани приходи за определени фирми

Алекс Петканова закъса с педикюра

Китайски хакери проникнали в системите на подизпълнители на американските ВМС Откраднали данни за поддръжка на кораби и планове за ракети

Иван Христов и Андрей Арнаудов пред „Труд”: Чужди продуценти идват да черпят от нашия опит

Радосвет Радев: Страната ни е инвестиционна дестинация за нискодоходната икономика в света

Бивши абитуренти даряват своите рокли и костюми от бала на тазгодишните зрелостници

Бивши абитуриенти от Пловдив ще дарят своите вечерна рокля или костюм на момичета и момчета, чийто бал предстои. Така зрелостниците, които са с по-малки финансови възможности, ще получат своята „Вълшебна нощ“.

Благотворителната инициатива „Сподели спомен“ се организира от пловдивското Общество Nota Bene и търговски център, а подарените тоалети ще бъдат експонирани върху манекени в МОЛ Марково тепе, където могат да бъдат разгледани от всички, които желаят. В петък в 18 часа дарителите ще донесат своите тоалети, след което с официалните облекла ще бъдат „пременени“ манекените, а от манекените ще поемат към абитуриентите от випуск-2017.

Проявяващите интерес ще имат възможност да разгледат официалните облекла в продължение на две седмици – от 7 до 20 април, и да изберат най-подходящото за тях. Единственото условие е абитуриентите, получили избраната дреха, е да изпратят снимки от бала си, на които са облечени с тоалета. Паралелно с това се организира и кампания за предоставяне на автомобили, които да откарат децата с по-скромни финансови възможности до съответния хотел или ресторант, където ще се провежда балът на тяхното училище.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.