Защо перничанин иска погребат с голфа?

Евакуираха 2000 души от Багуз – последното сирийско селище под контрола на ИДИЛ

Главният архитект на София Здравко Здравков: Изпълнението на дребни детайли в градската среда се явява предизвикателство

Гл. комисар Спиридонов за ТЕЛК аферата във Варна: Най-големи суми взимали посредници с българско и сирийско гражданство

Захарова: НАТО иронизираше новите видове въоръжения на Русия, но сега реагира изнервено на намеренията ни

Емил Хърсев за кражбата от банка в Нова Загора: Има нарушение на технологичната дисциплина на повече от един служител

Арестуваха служител на бреговата охрана на САЩ, подготвял мащабно терористично нападение

Под наблюдение остава момчето, което се простреля с газов пистолет в Бургас Малко вероятна е версията оръжието да е намерен случайно, коментира шефът на ГДБОП

Тръмп очаква още срещи с Ким Чен-ун

Жители на Джерман излизат на протест срещу изграждането на депо за отпадъци

Макрон: Франция е изправена пред безпрецедентна вълна на антисемитизъм

Британски мозъчен тръст предупреди за нарастване на влиянието на Китай

Петро Порошенко поиска от ООН да разположи сини каски в източната част на Украйна

Народното събрание ще гледа процедурните правила за избор на нов състав на ЦИК

Спецсъдът гледа мярката за неотклонение на Митьо Очите

Бивши възпитаници на Природо-математическата гимназия в Търново събраха 1600 лева за ремонт на кабинет

Общо 1600 лева събраха бивши възпитаници на Природо-математическата гимназия „Васил Друмев“ във Велико Търново на среща по случай 15 години от дипломирането си. Със средствата те обновиха кабинет в училището.

„Реализацията на проекта бе дофинансирана от гимназията, а благодарение на организацията, направена от директора Ангел Гушев, реконструкцията протече бързо и без да нарушава учебния процес”, съобщи Йордан Терзийски.

Графичното оформление на стените е дело на интериорното студио A+More. Използвани са съвременни материали, съобразени с тенденциите в оборудването на класни стаи. Осветлението е сменено с енергоспестяващи LED панели, а черната дъска е премахната изцяло, като на нейно място е използвана специална интериорна боя, която ще позволи на учители и ученици да пишат директно върху стената на учебната зала.

Идеята на гимназията и бившите й възпитаници от Випуск 2003 е тяхното дело да се припознае и от други випуски, които се събират по случай годишнина от дипломирането и да се реновират и други кабинети в гимназията.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.