Сидеров и лидерът на Крим обсъдиха “бъдещите икономически отношения”

„Лъвове” печелят конкурс за красота Награди за Peugeot 308 и Peugeot 3008

Меркел призова момичетата да учат инженерни науки

Марта Вачкова опипа Наум Шопов Между снимките на „Откраднат живот”

748 кандидати се явиха на изпит за 31 прокурорски места

Държавният департамент за България: Корупцията във всички клонове на властта остава проблем

Турски съд прати в затвора учителка с 6-месено бебе

Министър Нанков: През 2024 г. ще пътуваме по „Хемус“ от София до Варна

Ердоган: Бизнесът трябва да приветства извънредното положение, то забранява стачките

ВМРО: Предложението за депутатските заплати е популистко

“Левски” би “Верея” с резервите, лоша вест за Делио Роси

Таекуон-До клуб “Фолкън” с модерна зала в парк „Македония“

Разчистиха още незаконни обекти на плаж Слънчев бряг-север

Британец поиска да се ожени за любимото си ястие, от ресторанта приеха

77-годишна жена убита в момчилградско село Задържан е неин съселянин, който се бил заключил в къщата си

Бизнесът и съвременните технологии

Последният половин век промени коренно микро и макро средата, в която живеем. Технологиите толкова здраво се внедриха в живота на човека, че по-голямата част от човечеството не може да си представи живота без тях. Тук може би трябва да споменем, че те са създали и немалка зависимост. Съвременният бизнес е почти немислим без работещ компютър и интернет реклама. Средствата за комуникация не само промениха коренно общуването между нас, но и навлязоха в много икономически сектори. Един от тях е кредитирането: можете да получите нови SMS заеми (nya smslån) само по мобилния си телефон. Колко тривиално, но факт.

Технологиите позволяват да живеем, да се движим, да се снабдим с необходимото за живота много по-бързо. В България все повече компании се свързват с пазарите от далечния изток. Там търговията с електронни продукти е много по-добре развита.

Виртуалното пространство

Това е интернет пространство, което дава възможност на много компании, които преди време тънеха в забвение поради локацията или естеството на бизнеса си, да станат известни. Например един музей може в интернет да направи презентация на това, което излага. По този начин може да предизвика реакция в социалните мрежи, медиите, а от там дори и в политическите сили на държавата. И всичко това става много бързо.

Помислете дали сте достатъчно находчиви и дали успявате да представите вашият бизнес по подобен начин. Ако можете, какви биха били резултатите?

За съвременното обществото разстоянията не съществуват. Светът се е превърнал в едно голямо село. Ако някой живее от другата страна на Атлантика, това съвсем не означава, че няма да видите лицето му или да чуете гласа му. Това, разбира се, отразява и на бизнеса. Далечните бизнес контакти позволяват много страни да осъществят огромен износ в Европа и в развитите държави по света. Най-голям пример за това е Китай. Умелото използване на интернет маркетинга, електронните разплащателни системи и евтиното серийно производство направи икономическия бум възможен там.

3D принтирането

Тази технология може да доведе до главозамайващи резултати не само в производството и търговията, но и в много други сектори. След като цената на 3D принтерите стане по-достъпна за бизнеса, се очаква оптимизиране на производителността, качеството и цената на новите продукти. От друга страна това ново, по-бързо и качествено производство ще влезе в сблъсък с естествените манифактури с човешко участие. Всичко ново има своята цена.

Тези устройства работят с файлов чертеж, който и вие самите можете да направите. Така можете да се превърнете в дизайнер на ваши уникални кухни, обзавеждане, части за автомобили, детски играчки, сувенири и … списъкът може да продължи безкрайно.

Софтуер и бизнес в България

IT секторът е новият модерен клон, привличащ голяма част от младите хора. Писането на код, софтуерното инженерство и свързаните с това професии преобрази в известна степен цялата страна. Появи се ново общество, което е интелигентно и може да остане да живее в България, без да изпитва лишения.

Много фирми разработват не само уеб приложения, но и приложения за смарт телефони. Популярността им все повече нараства и вече можете да получите дори SMS кредит без кредитна информация (sms lån direkt utan uc), докато карате колата си към работа. Влиянието на смарт телефоните не е еднозначно. Новата среда на живот разбира се има и много недостатъци – влиянието на игрите върху младите, понижаване на физическата активност, психологическия аспект и много други.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

 1. Платим за лайки! – Оплата сдельная!

  Наш сервис предоставляет настоящие лайки на фото заказчиков, которые готовы платить за качество.

  Именно для этого мы и набираем удалённых сотрудников, которые будут выполнять работу, то есть ставить лайки и зарабатывать за это деньги.

  Чтобы стать нашим удалённым сотрудником и начать ставить лайки, зарабатывая при этом 45 рублей за 1 поставленный лайк,

  Вам достаточно просто зарегистрироваться на нашем сервисе. > http://www.vk-likes.tk <

  Вывод заработанных средств ежедневно в течении нескольких минут.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.