Русенец спечели 4 милиона и половина от тотото с фиш за 6.75 лв.

Турция обяви, че няма да позволи “едностранни” проучвания за газ край Кипър

Вилна зона край бивши уранови мини вече ще ползва питейна вода Водните сдружения трябва да имат договори с „В и К”

Вежди посвети на Снежа завръщане в изкуството Изложба скулптура и рисунка в столичната галерия на „Сан Стефано“ 22

Николина Ангелкова се срещна с Андрю Форбс, законодателен директор към Сената на САЩ

Общинската управа на Свищов настоява за бюджетна субсидия на Стопанската академия Общинарите обявиха подкрепата за висшето учебно заведение в декларация

Нов силен трус е усетен в Пловдивско

3 години уседналост за вход в училищата в София Промени при записването е забавачка на децата с хронични заболявания

Пра-правнукът на смелия журналист Макгахан хареса Велико Търново за бъдещ дом

Собственикът на “Енерго про” за продажбата на ЧЕЗ в България: Повече от 20 години съм работил в Източна Европа, никога не съм срещал нещо такова

Хайтови продължават войната за Левски

Заради наводнен манеж отлагат кушиите на Тодоровден във Варна

Честванията по повод 26 години от обявяването на НП „Рила“ за защитена територия продължават

Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

“Инерком груп” купува бизнеса на ЧЕЗ в България за 320 млн. евро

Билкар осъден за измама с испанска муха Взел 800 лв. за доставка на рояци от „крилатата виагра“

Испанската муха (Lytta vesicatoria) е вид бръмбар от семейство Meloinae. Съдържа в себе си отровния химикал кантаридин, който се използва в медицината за премахване на брадавици, също така и като силен афродизиак.

Признал вината и върнал парите

Испанската муха (Lytta vesicatoria) е вид бръмбар от семейство Meloinae. Съдържа в себе си отровния химикал кантаридин, който се използва в медицината за премахване на брадавици, също така и като силен афродизиак.

Билкар от град Велики Преслав обещал да достави рояци от испански мухи, от които се правят препарати за сексуална възбуда. Взел 800 лв., а не доставил нито едно насекомо, затова е осъден за измама.

Възмездието за Ж. Р. Д. идва близо 7 години след извършването на престъплението. Разследването се бавело, защото билкарят бил в чужбина. Сега се е върнал и сключил споразумение с прокуратурата, а Районния съд в града е одобрил условна присъда 5 месеца с 3-годишен изпитателен срок.

През пролетта на 2011 г. доверчив клиент от Южна България платил 500 лв. и още 300 лв. с пощенски запис за доставка на “крилатата виагра”. Билкарят надълго и нашироко му обяснил, че по това време на годината цели се ловят цели рояци от испанска муха, които се хранят с цветовете на люляк, ясен и топола. Изсушени и стрити на прах бърмбарчета повишавали половото желание на мъже и жени, можели да се използват и за съставка на анаболите.

По конкретния казус обаче не е ясно за какво са били нужни, нито пък магистратите са се задълбочавали в сделката. Присъдата на Ж. Р. Д. е окончателна. Той е признал вината си и е върнал парите на измамения купувач.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете