Бионсе: Бременна съм с близнаци (ОБЗОР)

Десетки звезди от шоубизнеса използваха социалните мрежи, за да изпратят своите добри пожелания към Бионсе и цялото й семейство.

Публикацията на госпожа Картър в инстаграм събра милиони харесвания и хиляди коментари само минути след появата си в интернет

Певицата Риана побърза да поздрави звездното семейство

Американската поп дивата Бионсе е бременна и очаква близнаци. Щастливата новина съобщи самата тя в социалната мрежа инстаграм, като публикува своя снимка с наедряло коремче. „Чувстваме се благословени от факта, че нашето семейство ще се увеличи с още двама членове и ви благодарим за добрите пожелания“, написа госпожа Картър от името на цялото семейство като коментар към снимката си. Кадърът се превърна в истинска сензация в мрежата, доказателство за което са над 8-те милиона харесвания и 400-те хиляди коментара за фотоса.

Колежки на поп дивата и други звезди от шоубизнеса не пропуснаха да поздравят звездното семейство по повод добрата новина. Певицата Риана бе една от първите знаменитости, които споделиха добрите си пожелания. „Изключително много съм развълнувана от новината. Поздравления за теб, Бионсе, и за моя по-голям брат Джей“, сподели хитовата изпълнителка в инстаграм.

Половинката на арендби изпълнителя Джон Леджънд манекенката Криси Тийгън също поздрави семейство Картър за бъдещите им рожби. „Поздравления за най-добрата ми приятелка Бионсе. Обичам те толкова много“, написа тя в туитър.

Освен добрите пожелания обаче в мрежата преобладаваха и доста негативни коментари. Наблюдателни меломани изразиха своето недоволство от факта, че Бионсе няма да може да изпълни ангажимента си като хедлайнер на фестивала „Коачела“ през април и по този начин ще разочарова хилядите фенове, които вече са платили за билети.

Първата бременност на Бионсе беше през 2011 г. Тогава тя беше упреквана, че използва сурогатна майка заради скандални снимки от нейна телевизионна поява.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица