Бисер Миланов – Петното влезе в затвора в Белене

Бисер Миланов по време на един от арестите си. Снимка: Архив

Бисер Миланов, известен с прозвището Петното, от днес е затворник в Белене, след като в сила влезе 3-годишната му присъда за заплаха за убийство, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Бисер Миланов е осъден по внесен от СРП обвинителен акт за това, че на 07.06.2013 г., около 18.00 часа, в гр. София, на територията на палатков лагер, разположен между сградата на Народното събрание и градинката на СУ „Св. Климент Охридски“, се е заканил на Боряна Г. с убийство с думите: „Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата“ и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му. Описаното деяние представлява извършено престъпление по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 НК.

На Миланов е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от три години, което следва да бъде изтърпяно при първоначален строг режим.

Съгласно указанията, дадени от наблюдаващия прокурор при СРП, Миланов следва да бъде преведен в Затвора – Белене, за изтърпяване на наложеното му наказание.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Господин Миланов беше един от фаворитите на правителството Орешарски. Лично премиер – министърът го канеше в кабинета си и на чаша чай обсъждаше проблема КОЙ.

  2. Няма да седи дълго. До началото на новото правителство, което си знае работата.

  3. Господин кандидат президент,Бисере, ами ще те мушкат ли мангалите бе? Вазелин взема ли си?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.