Бистрото на лъва сервира морски дарове

25-2 25-3 25-4

Френската кухня и френското автомобилостроене сядат заедно на маса с морски специалитети, приготвени в мобилен ресторант. „Бистрото на лъва“ е пътуващ кулинарен бар, изработен от Peugeot по поръчка на реномираната ферма за стриди Gillardeau за дегустации в градски центрове. За разлика от други подобни щандове, които предлагат грил, сандвичи или сладкарски изделия, тук става въпрос за изискана храна. Царят на животните, който гордо стои в емблемата на решетката на всяко Peugeot, би предпочел мръвки. Това обаче е заведение за стриди, които се приготвят от майстор кулинар пред погледа на клиентите. Той разполага с всички необходими инструменти и удобен работен плот с отвор за изхвърляне на черупките.

Щандът се разгръща в задната част на трансформиран лекотоварен модел Peugeot Expert, който с дължината си от 4,96 м и височина 1,9 м е достатъчно компактен за придвижване в най-натоварените градове и може да влиза в подземните паркинги. Конструкторите са вградили в полезния товарен обем – 5,8 кубически метра – автомобила мивка, хладилник, нагревател, отделения за съхранение на прибори и сгъваем бар. Използваните материали са от най-високо качество, за да отговарят на стандарта на стридите от фермата Gillardeau, чиито черупки са лазерно гравирани като гаранция за ексклузивност. Ценителите харесват тяхната извита, правилна форма, която обещава сочно месо с фин аромат.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Be han skrive et &qgne;gjesttionlegu" om leasing Рfor jeg har ogs̴ lyst til ̴ lease bil, men trenger mange tips og r̴d p̴ veien!! :))

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.