Битката на Джейми Дорнан с алкохола и депресията

Актьорът Джейми Дорнан, познат от поредицата "50 нюанса сиво", призна в интервю с Джей Рейнър, че когато е бил на 16 години е изпаднал в депресия и е посегнал към алкохола, тъй като само за 1 година губи майка си и 4 от най-близките си приятели.

Близо 20 години по-късно, актьорът все още се бори със зависимостта си и се старае да подобри психическото си състояние.

"Загубих майка си от рак на панкреаса и малко по-късно си отидоха 4 приятели в катастрофа. Изпаднах в депресия и дори прекарах цяло лято пиейки алкохол, наистина не правих нищо друго", споделя Джейми.

През това въпросно лято 36-годишният актьор напуска университета и започва да си търси работа, но всяко интервю е неуспешно. Тогава той осъзнава, че е време да се съвземе и започва терапия.

Благодарение на сестра му и най-добрият му приятел, през 2001-ва Джейми отива на кастинг за актьори и именно тогава кариерата му стартира, първоначално с роля в телевизионен криминален сериал, а по-късно с прословутия образ на г-н Крисчън Грей в еротичната лента "50 нюанса сиво".

Към днешна дата Джейми Дронан все още работи върху себе си, но е щастливо женен за музикантката Амелия Уорнър, с която имат 3 дъщери.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица