Благоевград пя със Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Уникален финал поставиха Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени на празничния 24 май в Благоевград. Денят на българската просвета, култура и славянската писменост и празник на Благоевград започна с празнично шествие, обеден концерт и продължи с програма, поднесена от Камерна опера, Биг Бенд – Благоевград и Народно читалище „Никола Вапцаров- 1866“.

Тържественото отбелязване на светлия ден, продължи с невероятен концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, с които пяха и танцуваха стотици жители и гости на Благоевград. Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев, Мирослав Иванов и Стефан Вълдобрев зарадваха присъстващите с любимия хит „По- полека“. Публиката пя и парчета като „Холивуд“, „Рай“, „Към“, „Едно“, „Тази песен не е за любов“, „Фойерверк“, „Аз ли съм или не съм“, „Бряг с цвят най-зелен“, „Сняг над Сахара“, „Хромозоми“, „Обичам те, мила“ и мн. други.

Финалният щрих на обединяващия история, култура, език, минало, настояще и бъдеще ден, бе поставен от забележителни илюминации над площад „Македония“.

Коментари

Задължително поле