Благотворителен рок концерт в Асеновград за местен уфолог

Приятели и съграждани на Ценко Симеонов събират пари за възстановяване на опожарения му дом

Благотворителен рок концерт в помощ на известния уфолог Ценко Симеонов, чието жилище бе унищожено от пожар на 16 октомври, организират негови приятели и съграждани от Асеновград. Концертът ще се състои на 22 ноември (сряда) от 18 часа в Народно читалище „Родолюбие”, а участие в него ще вземат рок бандите „Фокус“, „Триумф“, „Whiteheads”, „Happy Clover”, „Blues cousins”, както и други местни групи и артисти.

Актьорът от Драматичен театър – Пловдив Петър Тосков ще е водещ на събитието, на което ще се събират пари за възстановяване на опожарения дом на Ценко Симеонов на улица „Дунав” 17 в района зад жп гара Асеновград до завод „Асенова крепост”. Огнената стихия е изпепелила абсолютно всичко – покъщнина, мебели, документи, телефони, пари, дрехи.

В първите дни след пожара се наложило Ценко Симеонов да спи в колата си, а добри съседи  услужили със стари дрехи на известния с интересите си към уфологията, религията и езотериката станимаклия и приютили останалите без покрив членове на семейството му. Приятели на Ценко Симеонов призоваха асеновградчани да помогнат на семейството му с посуда, дрехи, обувки, пари и всичко необходимо на едно домакинство, а с подкрепата на градската управа организираха и благотворителния рок концерт на 22 ноември.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони