Благотворителен семинар за дигитален маркетинг

 

blog-photo

Digital Marketing Starter Pack е комплексно обучение за дигитален маркетинг, организирано от водещата маркетингова агенция – Advertise, с основната цел да помогне на деца в нужда!

От Advertise вярват, че формулата на успеха е първо да дадеш, а след това да получиш. Именно поради тази причина, те решават да организират събитие, което е насочено както към маркетинг специалисти, така и към всички с интерес в онлайн маркетинга и цели да им предостави всичко необходимо за ефективна онлайн кампания.

Обучението се организира изцяло с благотворителна цел и ще подпомогне закупуването на система за био- и неврофидбек тренинг на МЦ „Деца с проблеми в развитието“.  Този метод дава възможност за корекция на определени физиологични функции и се прилага успешно при рехабилитация и обучение на деца с двигателни дефицити.

Програмата на събитието включва теми, свързани с част от най-основните канали в дигиталния маркетинг. Специалистите от екипа на Advertise ще споделят с всички присъстващи изпитани практики за управлението на страници и рекламни кампании във Facebook, Google+, Google AdWords, CRO и Analytics. В рамките на обучението ще бъдат разкрити и едни от най-новите и ефективни технологии в света на перформънс и CRO (Conversion rate optimization).

Специален гост-лектор ще бъде Алекс Божинов – акаунт-мениджър на Google за България. Алекс е специалист по рекламата в AdWords, с богат опит в създаването на онлайн стратегии за бизнеси в България и чужбина. На обучението той ще сподели ценни практически съвети и ефективни стратегии за създаването на успешни и дългосрочни маркетинг стратегии.

Събитието ще се състои на 13 октомври от 09:00 часа в офиса на Advertise/ж.к. Манастирски Ливади, ул. Пирин 73, ет.2/. Освен полезни знания и безценен ноу-хау, всички присъстващи ще получат и сертификат за участие от агенцията.

Всеки желаещ да подкрепи благотворителната кауза може да се запише за обучението на страницата на събитието - или да се свърже с организаторите на тел. 0700 100 86.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България