Благотворително представление „Сътворението” набира средства за Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Пловдив

Благотворително представление „Сътворението”, посветено на Рождество Христово, организират в понеделник от 18.30 часа в концертната зала на Средно училище „Свети Седмочисленици” в район „Тракия” в Пловдив децата и младежите от сдружение „Паралелен свят”.

deca-i-mladeji-ot-centara-za-socialna-rehabilitaciaПартньори в организацията на представлението и на коледен базар, който ще бъде открит същия ден от 9.30 сутринта във входния салон на кметството на район „Тракия”, са Община Пловдив, катедра „Теология” на Философско-историческия факултета на ПУ „Паисий Хилендарски” и сдружението на православните богослови „Свети Паисий Хилендарски”.

Благотворителният базар ще е отворен всеки ден до 22 декември от 9.30 до 16 часа и на него ще се продават уникални сувенири, картички, декорации, изработени с много любов от децата, младежите и родителите от сдружение „Паралелен свят”.

Набраните средства ще се използват за издръжката на Центъра за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ) „Паралелен свят“ - за деца и младежи с увреждания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони