Близначки чукнаха 90 години, събират родата

Две близначки от Бургас събират родата си за 90 годишен юбилей. Дами са хористки, участвали в различни хорови формации в морския град.

Лиляна Гайдарова и Виолета Папазова събират днес /неделя/ близките си, за да вдигнат наздравица за здраве и късмет. Родени са на 9- ти ноември 1927 година. По баща, фамилията на близначките е Иванови. Снимка от миналото и друга- отпреди няколко дни показва, че много си приличат.

23439493_1691102910910906_829580780_nЗапочват образованието си в забавачка в училище „Любен Каравелов”, продължават в училище „Цар Борис” до 7-ми клас. След това Лиляна учи 2 години във Френския пансион и после завършва Търговската гимназия, а Виолета първо учи в Реалната гимназия и после завършва курс за медицински сестри във Варна.

Повече от 30 години обаче и двете са пели в различни хорови формации в Бургас. Любовта към песента са наследили от майка си. И тъй като кръвта вода не става- две от внучките им са по техните стъпки. Лорета Йовчева- ръководител на танцова школа „Крис” е внучка на Виолета Папазова, а Лили Бедросян- ръководител в хорова школа „Милка Стоева” е кръстена на баба си- Лиляна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България