Бодигардът на Брад Пит: Той беше по-щастлив с Дженифър Анистън, отколкото с Анджелина Джоли

Бившият бодигард на актьора Брад Пит Крис Херьог твърди, че бракът между Брад и Дженифър Анистън е бил на 100% щастлив, докато този с Анджелина Джоли - съвсем различен и твърде показен.

"Никога не ги чух да се карат. Никога не чух слухове за изневяра, между тях всичко беше наред... докато Брад не срещна Анджелина", признава бодигардът пред австралийския Yahoo!Lifestyle и допълва:

"С Анджелина връзката им беше съвсем различна. Тя постоянно се опитваше да създаде и поддържа образа на "най-влиятелната и популярна звездна двойка на света". Динамиката им не беше както с Джен".

Въпреки че коментарът на бившата охрана на Брад Пит е от 2006-та година, някои британски таблоиди припомниха тази интересна подробност, заради последните събития около двамата актьори и по-точно луксозният и скъп подарък , който Брад направи по случай 50-ия рожден ден на бившата си съпруга.

Щедрият жест провокира слуховете, че двамата са подновили отношенията си, но вчера актьорът даде кратък, но достатъчно ясен коментар по темата .

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица