Бодуров е №1 на ЦСКА за сезона

Националът Николай Бодуров е футболист №1 на ЦСКА за миналия сезон. Традиционно клубът се допита до своите фенове, които да определят най-заслужилия. В анкетата на официалния сайт са участвали повече от 5000 души. Бодуров е получил 26 процента от вотовете. На второ място остава португалецът Тиаго Родригес. На следващите две места се наредиха още двама български национали – Иван Турицов и Кристиян Малинов. Останалият трети Турицов е юноша на клуба и е титуляр от началото на календарната година.

Италианският спортен директор Кристиано Джарета демонстрира огромна отдаденост към „червения“ тим. В своя профил в социалната мрежа „Инстаграм“ той призна, че започва своя 34-и сезон във футбола. „Въпреки многото време всяко начало е много вълнуващо, а адреналинът и ентусиазмът са огромни – написа Джарета. - Новото предизвикателство е да издигнем ЦСКА на още по-високо ниво. Всички заедно можем да го направим.“

Джарета бе назначен на директорски пост на „Българска армия“ този сезон и има основна заслуга за селекцията. За първи път от години почти всички нови започнаха в ЦСКА още с първата тренировка.

В същото време в София адвокатите са в бойна готовност по казусите за строеж на „Българска армия“. ЦСКА гарантира на „зелените“, че нито едно дърво няма да бъде отсечено и всички дейности ще бъдат в отдавна направените граници на арената. Феновете пък са готови на протести, ако тъй наречените „еколози“ продължават да правят проблеми.

Коментари

Задължително поле