Бодуров ще играе в ЦСКА

Николай Бодуров ще играе за ЦСКА през пролетния полусезон в Първа лига. Защитникът се присъедини към „червените“, след като не успя да си намери отбор в чужбина. Тази седмица той бе на шестдневни проби в кипърския АПОЕЛ (Никозия), но там се отказаха от услугите му.

За последно Бодуров игра през май за датския „Мидтиланд“, където бе под наем от английския „Фулъм“. През есента играчът бе близо до договор с ЦСКА, но реши да си търси отбор в чужбина.

В петък юношата на „Пирин“ стана баща. Приятелката му Вероника роди момиченце, което двамата решиха да кръстят Никол.

Бившият съотборник на Бодуров в националния отбор Валери Божинов също не успя да се уреди с трансфер и остава в сръбския „Партизан“. Нападателят е бил близо до преминаване в азербайджанския „Габала“, след като участникът в груповата фаза на Лига Европа отправил оферта, която „не може да се откаже“. Именно заради евентуалния трансфер асът на „Партизан“ останал в Белград и не заминал на лагера в Словения заедно със съотборниците си. Божинов бил съгласен и дори събрал багажа си, но двата клуба не се разбрали и трансферът пропаднал.

„Оставам в „Партизан“, заминавам на лагер в Словения - обяви българинът. - Искам да стана шампион с „Партизан.“

Освен „Габала“ сред кандидатите за подписа на играча бяха клубове от Турция, Гърция и Япония, но явно офертите им не са задоволили претенциите на белградския гранд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт