Божков на "Герена" за среща с феновете

Васил Божков, собственикът на "Левски", за пръв път е на стадион "Георги Аспарухов", откакто пое управлението на клуба. Бизнесменът е на среща с феновете на "сините", за каквато от Националния клуб на привържениците съобщиха ден по-рано.

"След почти половин година чакане и липса на отговор, ръководството на ПФК „Левски“ АД откликна на поканата ни за среща на тема: „ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ДОГОВОРЕНОСТ ЧРЕЗ ОФИЦИАЛИЗИРАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ПФК „ЛЕВСКИ“ И НКП „ЛЕВСКИ“ В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН“. Изпълнителният директор на Клуба се свърза с нас и ни покани на среща, без да бъде формулирана тема от тяхна страна. Поканата е към УС на НКП на "Левски". В съответствие с принципите и политиката на прозрачност и широка представителност, които НКП на "Левски" отстоява, каним всички лидери на националните и регионални структури на левскарите в България и чужбина. Срещата ще се състои на 19-ти януари 2020 година, от 12:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“, се казва в съобщение на НКП от събота.

На нея се яви лично собственикът на "сините" Васил Божков, който до този момент, не бе присъствал на нито едно събитие на клуба. Единственият случай, в който Божков пряко бе асоциран с 26-кратните шампиони бе през юли, когато премиерът Бойко Борисов иницира среща с босовете на трите родни гранда "Лудогорец", "Левски" и ЦСКА.

За срещата дойдоха бившият вицепремиер на България Евгени Бакърджиев, бившият председател на "Тръст Синя България" Васил Колев, Владимир Владимиров-Гугутката, председателят на НКП Степан Хиндлиян, лидерът на Сектор Б - Любомир Костадинов-Младежа, както и представители на фракциите "София-Запад" и "Ултрас Левски" и др. На сбирката бе и Георги Попов, държащ основния пакет с акции на "сините". Той е вицепрезидент на "Нове Холдинг".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ