Данаил Кирилов: Случайното разпределение на дела е основен принцип в правораздаването

Ердоган засили ограничителните мерки за спиране на бързо нарастващите случаи на коронавирус в Турция

Премиерът разпореди да бъде освободен бордът на директорите на ББР

Китай започва да отменя карантината в Ухан от днес

Тръмп заплаши да спре финансирането към СЗО заради реакцията й срещу коронавируса

Борисов: Банско е огнище, ще направим там масово тестуване

581 са болните от коронавирус у нас

Основателят на Туитър дарява 1 млрд. долара за борба с Covid-19

В Германия започна тестването на хора за антитела срещу коронавируса

За последните 24 часа в САЩ са починали 1736 души от коронавирус

Борис Джонсън е в добро настроение и диша самостоятелно

Във Франция броят на жертвите от коронавирус надхвърли 10 000 души

Над 300 000 са излекуваните от COVID-19

Убил ли е коронавирусът правосъдието ни Днес съдебният съвет решава за неслучайното разпределение на делата

На 8 април 2020 да почерпят

Бойко Борисов: България е завидно стабилна на фона на целите Балкани

България е завидно стабилна на фона на целите Балкани. Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на традиционната годишна среща на посланиците на Република България в Централния военен клуб в София.

„Нашите предложния са такива, които са в абсолютен унисон и с това, което Брюксел желание, това, което е добре за Западните Балкани и разбира се, в интерес на България“, посочи Борисов, цитиран от „Фокус“. Той уточни, че Берлинският процес касае оста север-юг и шестте държави в Западните Балкани. Според него всяка една държава от Балканите трябва да има излаз към другите, а не да е капсулирана. Борисов посочи, че е щастлив за транспортния коридор № 8.

„Още веднага бяха дадени авансите и за връзката София – Белград, имаме София–Солун, имаме София-Истанбул, имаме София – Бургас“, допълни Борисов. Той посочи, че след България председателството се поема от Австрия, а след това Румъния. По думите му тук България е важен участник в Дунавската и Черноморската стратегия.

В  началото на септември във Варна ще има смесено заседание между България и Румъния, съобщи Борисов  и оцени като много добра програмата за свързаност на целите Балкани.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Дофторите на парцала Борисов да му дават редовно хапчетата, че тоя съвсем изфиряса, живее в някакъв измислен свой свят. Върнете го в реалността този боклук.

  2. А на времето бяхме в унисон с москва…
    Важното е, че сме независими, както каза плевнелиев. Вероятно и преди 89та е твърдял същото.

  3. Боби си признава малко срамежливо: България е единственият стабилен остров на Балканите! Как няма да е стабилна, като колкото имаше млади учени и разумни хора с висше образование и почти всички завършили в Западна Европа студенти останаха там! Цели 2 млн. българи, цветът на нацията , се изсели през терминал 2 или въобще не рачи да се върне в БГ! Ей така – избягаха и дори хвърлиха камък да не се връщат! Останаха гербаджиите и патриотите на Каракачанов, Черкезина и Сидеров – Боце, Цуци Бегача, Главчо от София и Цвета от Мамарчево. И сладкопойният славей на ББ – Бичето Тома, който от непрекъснато тичане по ТВ и писане на статии за ББ в е-медиите няма време да си почине, камо ли да бяга. А Тончо Тодоров нов роман пише. Щял да възхвалява БиБи и да громи генерала президент… Гърневски пък ще напише поема във възхвала на СДС и ГЕРБ…

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.