Бойко Борисов: В парламента продължават да стоят хора, които са замесени в наркотрафик или са купували гласове

"Базата на ЦСКА си е на ЦСКА и за друго не може да се използва"

„В парламента продължават да стоя хора, които са замесени в наркотрафик. Хора, които са купували гласове и то от затворници. Хора, които наричат българите дебили“. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който бе на откриването на изцяло обновената зала „Асикс Арена“ ("Фестивална").

„Нека г-жа Нинова покаже нещо, което е съградила под нейно ръководство. Ние това правим всеки ден“, заяви Борисов. „Няма да ми развалите настроението с въпроси за госпожата, която я бъркат с рошави мъже“, каза още премиерът.

В отношенията между феновете не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА и за нищо друго не може да се използва, подчерта Борисов. „Това, което ние трябваше да осигурим – спокойствие и възможности да се развива клубът, ние сме го направили. От там нататък си има граждански организации на самите фенклубове, да седнат и да се разберат. Отборът им върви повече от добре”, коментира премиерът. „ЦСКА е клуб, който може и три и четири клуба да поддържа винаги. ЦСКА имаше отбори на времето, в които всички бяха национали и резерви им стояха национали, толкова състезатели са имали. Да пожелаем успех на всички отбори, особено в челната тройка е много интересно, лека полека ще се развие първенството“, допълни Борисов.

Той отбеляза, че строителството и ремонтите на спортни зали и физкултурни салони ще продължи, като припомни, че за стадион „Академик“ за отделени 4 милиона лева. „Тепърва започваме да правим и нови неща с програмата за селските райони за малките населени места, игрища, зали, физкултурни салони. По двете програми - за училищната инфраструктура и за селските райони към 1,2 милиарда ще отидат за подобни съоръжения“, каза още премиерът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика