Диляна Попова сбъдна детската си мечта, замина за Австралия

Над 2,7 млн. лева вложиха в саниране на блокове в Свищов

Откриха 10 грама канабис в 18-годишен шофьор

ТИР се заби в къща в Борован, двама са ранени

17 млн. долара не стигнаха за първото Porsche Провали се търг за уникален автомобил от 1939 г.

Шофьор и моторист пострадаха при катастрофи в Търновско Единият е с пет счупени ребра

Марги Хранова и Дарко: Рецептата е да бъдеш истински

Бойко Борисов: Имаме предложения от други държави да ни защитават от хакери Обмислят законови промени, даващи възможност за големи заплати в администрацията за специалисти по киберсигурност

Приключи проверката в БНР Има данни за престъпление по служба, извършено от директора на дирекция „Техника“ Пламен Костов

Започват проверки на шофьорите и автобусите, превозващи деца

Петьо Блъсков: Да спрем да мятаме насам и натам фразата „свобода на словото“ Оплескали са работата в БНР, а изборът на главен прокурор заприлича на конкурс за красота, каза главният редактор на в. "Труд" в интервю за БНТ

Малина Крумова: Е-тротинетките ще се третират като велосипеди

Гравитация има и в геополитиката Малинов е напълно неподходящ за изпълнение на конспиративни задачи за тайни служби

Какво е вегетарианец втора степен?

Граждани сигнализирали за пастора педофил още през 2015 г.

Бойко Борисов: Дожаля ми за Фандъкова "Стотина души протестират в София - половината от БСП"

В речта си пред форума на ГЕРБ Бойко Борисов припомни, че едни избори струват 50 млн. лв. Подчерта, че преди 6 месеца е имало преброяване. „Вотът ни струваше 50 млн. лв., толкова са парите, които сега правителството отпусна за коледни добавки на пенсионерите”, каза още той.

Стана ми мъчно за Фандъкова. Стотина души излезли да спасяват София и половината от тях от БСП. От кого ще спасяват София, попита Борисов.

„Когато излизат и нападат жена с такива аргументи, ГЕРБ е длъжен да я защити“, заяви той.

„Няма несанирано училище и детска градина през последните 6-7 години на фона на синьо-червена мъгла преди това“, коментира лидерът на ГЕРБ. „Да спасим София от спасителя. Тези, които търсят къде има липсващо колче са си мълчали, защото преди нас не е имало и едно колче“, обясни Бойко Борисов.

Делегати на конгреса биха могли да излязат и да спретнат контрамитинг. „Толкова им стигат силите”, иронизира БСП премиерът.

„Каква разруха беше като станах кмет на София. Нямаше един шадраван… Сега 500 000 се возят на метрото. Да спасим София от спасителите, това трябва да е девизът”, заяви Борисов и се обърна към Фандъкова: „Данче, не се притеснявай”.

Пред делегатите премиерът подчерта, че най-страшната дума, която знае е завист. „И Григор Димитров не бе пощаден. Викат ми, че и те били работили по договора с Македония. Да, ама ние го подписахме. Падала били оградата, по тяхно време нямаше ограда”.

По думите му сега след като минат последните конкурси, ще се сложат камери, ще се вкарат новите автомобили и ще се приключи процесът на преминаването през оградата. „Филми, чудо, но като отиде Цветанов там и настана суматоха“, заяви Борисов във връзка с излъчването на филма на Елена Йончева „Граница“.

Според лидера на ГЕРБ БСП не искат да има успешно председателство. „Ако могат да го провалят, ще го провалят.“

Никога не сме ги канили, не сме мислили, не сме говорили като възможен вариант управление с БСП, подчерта Борисов. „Днес надявам се да приемем декларация, с която всяка спекулация, свързана с БСП да спре“, заяви той. „Един път бях демократ, ето ви властта, втори път ето ви властта, а те пак не могат. Сега се сетили за Председателството да искат предсрочни избори“, коментира лидерът на ГЕРБ. „Как си го представят физически- предсрочни избори без правителство, съвместни заседания с ЕП и българско правителство, което отсъства“, попита Бойко Борисов.

„Разговаряхме с колегите от ЕНП, действаме демократично, с ЕП, ЕК и лидерите на големите европейски държави“, обясни Бойко Борисов. „Надявам се заради България в следващите 6 месеца да сме по-спокойни“, каза още той.

Очаквайте подробности

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. А няма нужда от избори алчен убиец и мутро:( Има нужда от друг вид на управление на България не политиханстване , крадене, ограбване, убиване. И от къде гроб намери 50 млн лв за да “спечели“хмм ‘изборите“? От антибългарските мафии, ненаситните банкери и пр. сатанински боклук, който е покрил и задушава България, последните 28 г. Какъв ти беше отговора празна главо за развитието на икономиката на България. Колко български заводи се построиха, колко български стоки се изнасят по света, колко достойни работни места се откриват? каква е програмата за връщане на диаспорците в България? На нито един въпрос нямаш отговор, защото не те интересува съдбата на България и Българите, нали? По въпроса са изключително слабия “кмет“фандъкова 150 кг гранясала алчна сланина пак излъга. Какво саниране като основните квартали на София, където са концентрирани 70-80% от софийските трудещи, деца, ученици, пенсионери са превърнати в гета от данчето, пишмана и поддържащата ги мафиозия, която диррижира иконимика транспорт, околна среда и всичко в нашия роден град София. Разбити тротоари, мръсни улици, разбити градинки и площадки пред блоковете, бездомните кучета, опасност за гражданите, парковете. Връзкарското отношение по отношение на избирането на фирмите за благоустройсртво на София. И не повтаряй молим метрото:) Колко парета взехте, че и сандакова от метрото? И как сега се оказва, че всяка каса за билетчета по спирките на метрото била на хмм частник:)) Това го няма никъде по света..Как се оказва, че много държавни обекти са дадени за експлоатация от отделни индивиди, поддържници на политиханци и гроб, за да правят лесни и бързи пари. Ние лично не бяхме на протеста, защото в момента не сме в България. За нас София е живо същество-Майка! Ние не гледаме на нея като на средство за печелене на бързи и лесни парета, както го прави пишмана, мърлячка фандакова и цялата им античовешка хунта, продаваща и унищожаваща Родината ни. фандакова се изхвърля, борисов също. Ръководстовто на България се поема от почтените и свестни Българи по света и у нас. Ако е нужно се работи без пари, за благото на София и България. Поклон пред великите синове и дъщери на България. Смърт и изгонване на хунтите, които смучат вече 28 г Родината ни.

  2. И да допълни, престъпник борисов, който арогантно нарича нас-българите мързеливи, докато другата пародия 100 кг лиляна ни кара да пращаме по 500 евро, за да сме всъщност вършели тяхната работа, плащали пенсиите, защото видите ли пенсионния фонд бил намалял, защото бил ограбен от разни паразити, вкл и правит. да не дрънка по в-ците глупости и лъжи. Да не намесва григор, и да не ни нарича хмм “завистливи“, а да помисли върху нелепите си думи, насочени срещу пенсионерите, че всички пенсионери били доволни на пенсиите си 100-150 евр, но само най-алчните искали повече пари, забравяйки да посочи какви пари получава той и хунтата му, от тези пенсионери и българския народ. На григор пияараджиите му трябва да знаят, че когато в една държава България 70-80% от населението се чуди как да свърже двата края, за да оцелее, се прави малко по-друга реклама, за да се рекламират успехите и паретата на гришо..Та 150 кг гранясала сланина не ни обясни как с 200 лв пенсия и 400-600 лв мес. заплата се плаща 300 лв ток и парно, дават се по 60 лв за карта транспорт, за храна, която е некачествена и много скъпа..Нека той да ни покаже как с тези пари той самият ще преживява за едни месец. Подобни средства има 70-80% от Българите и той прави НИЩО за да подобри живота им. Значи кой е мързеливия, некадърния, антибългарин?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.