Бойко Борисов е голмайсторът на шампионата по футбол за ветерани (СНИМКИ и ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов изведе „Витоша” – Бистрица на финала за купата при ветераните срещу отбора на „Нефтохимик” и със хетрик допринесе за крайното 6:3 в полза на бистришките тигри. Мачът се игра на стадион „Трейс Арена” в Стара Загора. Главен рефер беше Ахмед Ахмед.

Първото си попадение министър-председателят реализира от дузпа. Вторият гол отбеляза от воле, а третият – след разбъркване пред врата на Нафтата. Бойко Борисов се записа още в срещата с една асистенция, греда и много точни пасове. Два точни удара за „Витоша” реализира Светльо Петров, а един Ники Божков. Точни за Нефтохимик” бяха Пламен Крумов, Милен Христов и Деян Петков.

Бойко Борисов беше неотлъчно на терена. Премиерът беше обявен за голмайстор на Държавното първенство по футбол за ветерани по време на церемония по награждаването, а шампион стана „Витоша” – Бистрица. Купата беше връчена на Бойко Борисов от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Вицешампионската купа беше връчена от кмета на Стара Загора Живко Тодоров на „Нефтохимик” – Бургас. Сред гостите на срещата беше и кметът на Бургас Димитър Николов.

Коментари

Задължително поле