Бойко Борисов: И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство след изборите само с тези две партии няма да има

Снимка: Булфото

И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство след изборите само с тези две партии няма да има. Не зная до този момент кандидатът за служебен премиер да е искал срещи и разговори с лица от ГЕРБ за назначаването им на министри. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

„Президентът е отговорен човек и няма да хвърли държавата в конституционна криза. Това е негов избор и ние го приемаме, но видяхме, че г-н Гюров го обявиха за предател, защото не бил говорил никой с него. Изобщо чухме много неща, различни от истината през последните дни. Това, което най-ме радва и ме прави щастлив е, че в тези 9 месеца сме повишили раждаемостта, жените ще ме разберат какво искам да кажа”, добави още Борисов.

"От вчерашното съобщение на МВР стана ясно кой е назначил жената на Мартин Божанов-Нотариуса. Калин Стоянов е лично назначение на Бойко Рашков. Чухме какви ли не лоши неща за нас на мероприятието на ПП, а после казаха, че след изборите пак ще си говорим. Ако продължават така, няма да си говорим. Искам да кажа нещо на говорителите - и 150 депутати да имаме с ДПС, правителство след изборите само с тези две партии няма да има", заяви Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика