Бойко Борисов: Нека девизът „Обединението прави силата“ ни води не само в председателството, но и в развитието ни като народ

"Нека девизът „Обединението прави силата“ ни води не само в председателството, но и в развитието ни като народ." Това написа премиерът Бойко Борисов в поздравлението си за Нова година във фейсбук:

Честита Нова 2018-та година! Нека ни донесе здраве, мир и просперитет! Изпратихме една година, изпълнена със значими за страната ни събития – получихме признание от световните лидери като фактор на Балканите, отворихме нова страница в добросъседските си отношения и сътрудничество, подписахме знакови споразумения. Продължаваме да пазим успешно граници на Европа и да бъдем стабилен и предвидим партньор в ЕС. В ключов за Съюза момент за първи път България ще поеме европредседателството. Вярвам, че успешно ще работим по приоритетите, които зададохме, и по приемствеността. Нека девизът „Обединението прави силата“ ни води не само в председателството, но и в развитието ни като народ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България