Бойко Борисов: Само аз оставам гълъб (обзор)

България е поставена в деликатна ситуация

Борисов обяви, че ако служебният кабинет предложи еврокомисар, от ГЕРБ няма да имат нищо против.
“Ако служебният военен министър Стефан Янев се е съгласил за засилено присъствие на НАТО в Черно море, това означава, че в БСП са станали ястреби като Росен Плевнелиев, а само аз оставам гълъб.” Това коментира Бойко Борисов по повод решенията на срещата на министрите на отбраната на страните членки в НАТО, която се проведе преди дни в Брюксел.

“Не знам дали е вярно, но сегашният военен министър е член на БСП. Ако е така и в Брюксел са взели такова решение, това е и позицията и на БСП.”, обясни Борисов. Той припомни, че преди година социалистите остро критикуваха властта по този въпрос.

“Те говореха точно срещу това, за което сега козируват. А нас ни обвиняват, че сме били послушковци”, възмути се лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че винаги е бил за това в Черно море да има само лодки и платноходки и ако има сили на НАТО, те да са за овладяване на бежанския поток.

Според Борисов именно заради неговата позиция в алианса забавил решението за разполагане на сили в Черно море, а сега служебният министър се бил съгласил.

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че страната ни е поставена в много деликатна ситуация и вече сме цел.
Борисов се възмути от искането на БСП за ревизия на държавния дълг.”Първо, парите не са 16 млрд. лв. и всички са в банка, освен разплатените по заемите и дефицита”, обясни той и попита защо, след като са недоволни от водената финансова политика от ГЕРБ, са назначили за служебен министър Кирил Ананиев, който бе заместник на Владислав Горанов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Мдаааа, „почетният селянин“ и патологичен лъжец „пишман Bинeтy“ май ще се нacepe от страх!!!

  2. Ми другарката Корнелия да излезе с коментар по въпроса за разполагането на сили на НАТО в Черно море, а не да се спотайва като пръдня в гащи. Да каже като стане МР ще направи ли референдум за излизане но страната ни от НАТО. За знам за кого и за какво гласувам

    1. Прав е. Ако Нинова не вземе позиция, ще лъсне цялата безпринципност на БСП. Така и очаквах – за да не ги подозират в русофилство ще са по-светци и от папата! Ако това е вярно, БСП може да забрави всякакви победи.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.