Мъж изби три зъба и счупи носа на съпругата си в доспатско село

Неизвестен открадна ръчно изработени от доброволци пейки от двора на болницата в Търново Преди три месеца 120 души изчистиха боклуците и храстите и облагородиха мястото

10 деца са пострадали в катастрофи от началото на годината в Търновско По 20 момчета и момичета на занятие преминават през площадките за пътна безопасност и приложно колоездене в село Балван

Отмъкнаха 840 шоколада от камион

Горски се надпреварваха за най-добър секач

Порой наводни Карлово

Пожарът в ТЕЦ „Марица изток” е овладян

Над 2 милиона пенсионери ще получат увеличение на пенсиите от 1 юли

Проверяват къщи за гости в Сепарева Баня

Сандански е домакин на конкурс за красота

70-годишен авджия простреля колега по време на нощен лов в Сливенско

Енджи Касабие с още един аборт след загубата на близнаците

Арестуваха издирван за изнасилване мъж в Елин Пелин

Градушка с размера на портокал падна в Сърбия

Взрив във военен склад в Казахстан наложи евакуация на населението

Болницата в Монтана е без задължения, ръководството й получи още 3 години мандат 330 000 лева са инвестирани в модернизиране и техника на здравното заведение

Министерството на здравеопазването – мажоритарен собственик на областната болница „Д-р Стамен Илиев“ АД – Монтана, и общините от региона – акционери в медицинското дружество, проведоха годишно събрание, на което приеха отчета на здравното заведение и продължиха мандата на ръководството с още 3 години.

2018 г. е поредната, която дружеството приключва без просрочени задължения към кредитори и на печалба, отчетоха експертите. Според специалистите МБАЛ-Монтана е стожер на здравеопазването в Северозапада, защото безотказно обслужва пациенти от целия регион, обезпечена е с човешки ресурс, медицинска апаратура и техника и е със стабилни финансови показатели.

Беше подчертано и стабилното и устойчиво развитие на лечебното заведение, въпреки конкурентната среда. Изпълнителният директор д-р Тони Тодоров обобщи, че благодарение на капиталовите трансфери от Министерството на здравеопазването и на община Монтана, през изтеклата година е ремонтирано и обновено отделението по хемодиализа, извършва се ремонт на отделението по съдебна медицина и патоанатомия.

Предстои закупуване на рентгенов апарат тип „С-рамо“ за отделението по ортопедия, операционна маса за отделението по хирургия и апаратура за отделението по физиотерапия, както и легла за отделението по реанимация. Всичко на обща стойност около 330 хиляди лева. На събранието на акционерите беше взето решение за удължаване мандата на изпълнителния директор д-р Тодоров и на членовете на Съвета на директорите с 3 години.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.